Ruotsin Div.1 auki suomalaisille ja norjalaisille 2017

Speedway aiheinen keskustelu

Ruotsin Div.1 auki suomalaisille ja norjalaisille 2017

ViestiKirjoittaja Kaasuvaijeri » 30.01.2017 11:33

Moro,

katselin tuossa Svemon sivuja ja huomasin ilokseni otsikon uutisen, missä Svemo Track Racingsektion on 3.1.2017 Tony Olssonin allekirjoituksella tehnyt päätöksen suomalaisten ja norjalaisten osallistumisoikeudesta Ruotsin 1. divariin 2017. Omaa joukkuetta ei viime vuoden tapaan ole mahdollisuutta saada, mutta mielestäni ensi kesän kuvio on parempi ja käytännössä kevyempi hoitaa. Norjalaiset laitetaan Hagforsin joukkueen kirjoille ja suomalaiset Rospiggarnan kirjoille. Myös briteistä tuttu "Guest rider" systeemi on käytössä, eli jos joku joukkue ei omilla kuljettajilla saa porukkaa täysilukuiseksi, niin voidaan lainata toisesta joukkuuesta. Todella hieno juttu. Ensi kesän divarijoukkueessa on 5 kuljettajaa, joista yksi on 250cc kuski, mikä uudistus osoittaa mielestäni Svemolta aivan loistavaa pelisilmää. Kisassa aina tutusti neljä joukkuetta vastakkain ja tällöin juuri 250cc kuskit ajavat kisan aikana neljä omaa lähtöä ja pisteet lasketaan luonnollisesti joukkueen saldoon. Todella upea tapa saada 250cc integroitua kilpailutoimintaan mukaan.

Kovasti nyt kannustaisin suomalaisia nuoria miehiä ja kokeneempaakin kaartia hakeutumaan Rospiggarnan riveihin osaamistaan näyttämään. Jostain se naaman näyttäminen ulkomailla on aloitettava ja tässä on nyt Svemon toimesta tehty todella hieno käden ojennus suomalaisille ja norskeille. Etenkin jos 250cc junnuja Suomesta löytyy niin eikun mukaan vaan rohkeasti, tuskin sitä koko sarjaa edes pääsee ajamaan, mutta jos edes muutama kisa, niin olisihan se huippua. Hagforsin joukkueessa näyttää muutama norjalainen olevankin jo nimettynä, mutta ainakaan Rospiggarnan sivuilla ei suomalaisia ole kirjattuna Div.1 joukkueen listoilla. Nyt vaan soittoa tai sähköpostia Teurnbergin suuntaan, eikö se siitä lähde aukeamaan...

Voi olla, että olen vähän myöhässä asialla ja kaikki, joita asia liippaa niin tästä jo tietävät, mutta siitä huolimatta halusin nostaa esiin tämän mielestäni Suomispeedwayn eteenpäin viemiseksi tärkeän mahdollisuuden esiin. Ohessa vielä linkki tuohon Svemon päätökseen osallistumisoikeudesta.

http://www.svemo.se/ImageVaultFiles/id_ ... g_2016.PDF
Kaasuvaijeri
 
Viestit: 4
Liittynyt: 30.01.2017 11:09

Re: Ruotsin Div.1 auki suomalaisille ja norjalaisille 2017

ViestiKirjoittaja Hancock » 30.01.2017 17:09

Hyvä juttu!
Danny King (Ipswitch Witches) "Only way to get better in speedway is ride with someone who is better. Chase someone who is better than you".
Avatar
Hancock
 
Viestit: 370
Liittynyt: 07.09.2014 10:36


Paluu SPEEDWAY

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron